In de zalen

ARIZONA DREAM

Emir Kusturica

FR, US
142
min
1993
VO EN ST FR

Axel leeft meer in een wereld vol dromen en vliegende vissen dan in New York, waar hij woont. Hij staat op het punt te hertrouwen en zijn oom Leo, een autoverkoper uit Arizona, vraagt hem de VS door te reizen om zijn getuige te zijn.

Tickets

DOGTOOTH - 4K

Yorgos Lanthimos

GR
96
min
2009
VO GR ST FR/NL

Een stel ontspoorde ouders houdt hun drie schijnbaar naïeve jongvolwassen kinderen in 'splendid isolation'. Ze mogen de ommuurde villa niet verlaten, althans niet tot hun hoektanden eruit vallen.

Tickets

EN ATTENDANT LA NUIT - EN SUBT

Céline Rouzet

FR
104
min
2023
VO FR ST EN

Philemon is een tiener als geen ander: om te overleven heeft hij mensenbloed nodig. In de iets te rustige buitenwijk waar hij met zijn familie woont, doet hij er alles aan om erbij te horen. Tot de dag dat hij verliefd wordt op zijn buurmeisje Camila en de aandacht op hen vestigt...

Tickets

GARFIELD - HEROS MALGRE LUI - VFR

Mark Dindal

US
101
min
2024
VFR

De wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! 

Tickets

INSIDE OUT 2

Kelsey Mann

US
96
min
2024
VO ST FR/NL

Disney en Pixar's "Inside Out 2" keert terug naar het hoofd van tiener Riley net op het moment dat het hoofdkwartier een plotse sloop ondergaat om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe Emoties!

Tickets

KINDS OF KINDNESS

Yorgos Lanthimos

GB
165
min
2024
VO EN ST FR/NL

KINDS OF KINDNESS is een tryptische fabel die volgt: een man zonder keuzes die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven, een politieagent die zich zorgen maakt omdat zijn vrouw die op zee verdween is teruggekeerd en een ander persoon lijkt te zijn, en een vrouw die vastbesloten is om een s

Tickets

LA CHIMERA

Alice Rohrwacher

IT, FR, CHE
130
min
2023
VO IT ST FR/NL

Met zijn bende "tombaroli" plundert Arthur graven en archeologische wonderen. Hij heeft een gave die hij goed kan gebruiken: hij kan leegte voelen. De leegte van de aarde waarin de overblijfselen van een voorbije wereld liggen.

Tickets

LE ROI ET L'OISEAU

Paul Grimault

FR
87
min
1980
VFR

In zijn labyrintische kasteel zwijmelt de koning van Takicardie, een triest, dik, tiranniek figuur, over een mooi herderinnetje dat op een van de houten lambriseringen in zijn slaapkamer is geschilderd. Maar het herderinnetje is verliefd op de schoorsteenveger naast hem. De tortelduifjes vluchten.

Tickets

LES PISTOLETS EN PLASTIQUE

Jean-Christophe Meurisse

FR
96
min
2024
VO FR ST EN

Léa en Christine zijn geobsedeerd door de zaak van Paul Bernardin, een man die ervan wordt verdacht zijn hele familie te hebben vermoord en daarna op mysterieuze wijze is verdwenen.

Tickets

LES TOUTES PETITES CREATURES - no dial

Lucy Izzard

UK
38
min
2024
NO DIAL

Volg de avonturen van Roos, Blauw, Oranje, Geel en Groen, een groep grappige, vertederende wezentjes. Deze kleine wezentjes van klei ontdekken spelenderwijs de wereld om hen heen.

Tickets

MAD MAX (1979)

George Miller

AUS
85
min
1979
VO EN ST FR

In een niet al te verre dystopische toekomst, waarin de kostbaarste bron van de mens - olie - is uitgeput en de wereld is gestort in oorlog, hongersnood en financiële chaos, proberen de laatste overblijfselen van de wet in Australië een wrede motorbende in bedwang te houden.

Tickets

MON VOISIN TOTORO - VFR

JP
87
min
1999
VFR

Twee meisjes verhuizen met hun vader naar een groot huis op het platteland om in de buurt te zijn van het ziekenhuis waar hun moeder verblijft. Satsuki en Mei ontdekken dat het nabijgelegen bos bevolkt is door wonderlijke wezens.

Tickets

ORLANDO - 4K Restored

Sally Potter

UK
93
min
1992
VO EN ST FR/NL

Op haar sterfbed smeekt koningin Elizabeth I haar favoriete Orlando om voor altijd jong te blijven. Zonder ooit oud te worden, doorloopt de androgyne jongeman de eeuwen, verandert voortdurend van geslacht en ontdekt liefde in verschillende vormen.

Tickets

PEEPING TOM - 4K

Michael Powell

UK
101
min
1960
VO EN ST FR/NL

Mark Lewis is een raadselachtige, eenzame jongeman met een bijna obsessieve passie voor beelden. Hij is cameraman in een filmstudio en heeft bijbaantjes als charmant fotograaf in een krantenwinkel. Zijn flat is een enorm laboratorium vol apparatuur, apparatuur en chemie.

Tickets

PENDANT CE TEMPS SUR TERRE

Jérémy Clapin

FR
89
min
2024
VO FR ST NL

Elsa, 23 jaar, heeft altijd een hechte band gehad met haar oudere broer Franck, die 3 jaar eerder op mysterieuze wijze verdween tijdens een ruimtemissie. Op een dag wordt ze vanuit de ruimte benaderd door een onbekende levensvorm die beweert haar broer terug naar de aarde te kunnen brengen.

Tickets

PERDIDOS EN LA NOCHE

Amat Escalante

MX
122
min
2023
VO ES ST FR/NL

In een klein stadje in Mexico is Emiliano op zoek naar de verantwoordelijken voor de verdwijning van zijn moeder. Als milieuactiviste verzette ze zich tegen de plaatselijke mijnindustrie. Zonder hulp van de politie of het rechtssysteem leidt zijn zoektocht hem naar de rijke familie Aldama.

Tickets

SONS (VOGTER)

Gustav Möller

DK
100
min
2024
VO DK ST FR/NL

Eva, een voorbeeldige gevangenisbewaakster, komt voor een echt dilemma te staan wanneer een jongeman uit haar verleden wordt overgeplaatst naar de gevangenis waar ze werkt.

Tickets

THE GARFIELD MOVIE

Mark Dindal

US
101
min
2024
VO EN ST FR/NL

De wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! 

Tickets