In de zalen

DRUNK (DRUK)

Thomas Vinterberg

Danemark
117
min
VO DA ST FR NL

Vier vrienden, allemaal leraren op dezelfde middelbare school, testen een theorie uit die beweert dat ze hun leven kunnen verbeteren door een constant alcoholpromille in hun bloed te handhaven. Als Churchill op een ontbijt van whisky een wereldoorlog kan winnen…

Tickets

DUNE

Denis Villeneuve

USA, Canada
155
min
VO EN ST FR NL

DUNE vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

Tickets

THE FATHER

Florian Zeller

UK
97
min
VO EN ST FR NL

Een vader weigert alle hulp van zijn dochter wanneer hij ouder en steeds minder autonoom wordt. Wanneer zijn toestand verslechtert, begint hij te twijfelen aan zijn dierbaren, aan zijn eigen gedachten en zelfs aan wat er echt is.

Tickets

TITANE

Julia Ducournau

France, Belgium
108
min
VO FR ST NL

Na een reeks onverklaarbare misdaden vindt een vader zijn zoon terug die al 10 jaar vermist is. Titanium: een metaal dat zeer goed bestand is tegen hitte en corrosie, waardoor zeer harde legeringen ontstaan.

Tickets

TOUT S'EST BIEN PASSE

François Ozon

France
113
min
VO FR ST NL

De tachtiger André krijgt een beroerte waarna hij half verlamd in het ziekenhuis belandt. Hij wordt door zijn dochter Emmanuelle bijgestaan. Door zijn huidige situatie wil hij niet verder met zijn leven en hij vraagt Emmanuelle hem te helpen zijn laatste wens te vervullen.

Tickets

UNE VIE DEMENTE

Ann Sirot, Raphaël Balboni

Belgium
87
min
VO FR ST NL

Alex en Noémie, dertigers, willen graag een kind. Maar hun plannen worden overhoop gehaald wanneer Alex' moeder, Suzanne, gekke dingen gaat doen. Dat komt omdat ze 'semantische dementie' heeft opgelopen, een fatale neurodegeneratieve ziekte die haar gedrag beïnvloedt.

Tickets